vrijdag 10 februari 2012

Deel jouw cupcake ervaring en win!

Cupcakes zijn Hip Hot & Happening! Cupcakes om op te eten, gehaakte cupcakes om mee te spelen of cupcakes ter decoratie. Cupcakes in je oren of aan je telefoon...het kan allemaal! Een cupcake is een lekkere zoetigheid om naar te kijken en om je tanden in te zetten. Wat maakt de cupcake zo populair? De laagdrempeligheid; iedereen kan iets moois maken van een cupcake! En wat je er ook van maakt en hoe je het ook doet, het is altijd een genot voor het oog! Wij van Metdehand.nl zijn in ieder geval dol op cupcakes. Het bezorgt een grote glimlach op onze gezichten. Gehaakt of eentje van cake met versiersels, wij worden er hebberig van. 
DOE MEE EN WIN!!
Wij zijn nieuwsgierig naar jullie cupcake ervaringen! Heb je ze wel eens zelf gemaakt voor een feestje? Of online besteld? Of ben je aan de slag gegaan met haaksels, stof en kralen?... We wachten het af...Wel hebben we alvast een aantal mooie cupcake ervaringen verzameld, zodat je vol goede moed en inspiratie aan die van jezelf kunt beginnen! Deel jouw cupcake ervaring met ons; plaats het onder deze blog of mail je ervaring naar info@metdehand.nl, uiteraard met foto! De mooiste cupcake ervaring ontvangt van ons deze overheerlijke mooie handgemaakte armband van Nouktique!
2 opmerkingen:

  1. Ik ben aan de slag gegaan met haaknaald en draad en heb cupcake doosjes en potjes gemaakt goed dieet is dat dan ben je zo druk met haken dat je vergeet te snoepen en toch een mooi cupcakje als eind resultaat krijgt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik maak juist cupcakes om op te eten maar helaas gaat het nogal eens mis... Afgelopen jaar maakte ik heel mooie in chocoladesmaak en citroensmaak (dacht ik). Ze zagen er prachtig uit maar toen ik proefde, bleek dat ze gortdroog waren... Te weinig vocht gebruikt... Toch hebben mijn collega's hun cupcakejes heel beleefd op gegeten... Ben benieuwd of ze dat komend jaar weer doen!

    BeantwoordenVerwijderen