maandag 3 september 2012

Wij vieren Feest, Feest jij met ons mee?Wij vieren deze week feest… samen met jou!Toen wij besloten hoe de nieuwe Look & Feel van de site eruit moest gaan zien, maakte mijn hart een sprongetje! Eindelijk is het dan zover. Na een periode van hard werken, wikken, wegen en de nodige discussies zijn we een nieuwe weg ingeslagen! Een weg vol inspiratie, leuke crafts en creatieve mensen.


Dit is een écht feestje waard! Enthousiast maakten wij slingers, confetti, haakten & plakten wij omhulsels voor vaasjes én in de oven werden heerlijke lekkernijen bereid… Alles werd uit de kast getrokken om deze nieuwe mijlpaal te vieren. Want wat zijn wij trots op de vernieuwde site!

Met deze mijlpaal willen wij jullie een 'kijkje in de keuken' van @Metdehand.nl geven! Want niets is leuker dan even naar binnen gluren, toch?  Twee jaar geleden zat ik op dezelfde stoel en aan dezelfde tafel waar ik bezig was mijn ideeën voor Metdehand.nl uit te schrijven. Wat wordt ons doel? Waar willen we heen met site? 

1 Ding stond vast:  "Metdehand.nl wordt een ‘Lifestyle site’ voor iedereen die interesse heeft in handcraft van Hollandse bodem. Met als hoofddoel: een online marktplaats voor handgemaakte, vintage en opgeknapte producten. Een toegankelijk en levendige online en offline community om onze leden en geïnteresseerden samen te brengen." Met een diepe frons op mijn voorhoofd lees ik nu, 2 jaar later, deze doelstelling hardop. “Daar staat nogal wat!” Het eerste wat ik mij direct afvraag is: in hoeverre hebben wij dit verwezenlijkt? 


Zonder twijfel kan ik vol trots zeggen dat met veel passie en keihard te werken,  Metdehand.nl dé Trendy-Handmade-Lifestyle-Site van Nederlandse bodem is geworden! Het gaat zelfs zo goed dat ik er mijn baan voor heb opgezegd! En dit doe ik natuurlijk niet zomaar… Mijn droom én doel is om samen met mijn team en jullie van Metdehand.nl een nog groter succes maken! Want wie houdt er nou niet van unieke Nederlandse producten die met hand en hart zijn gemaakt?


En dan ons hoofddoel. Wij hadden voor ogen een online marktplaats te worden. "What were we thinking!?" Maar na 2 jaar kunnen wij wel stellen dat wij zijn uitgegroeid tot veel meer dan een marktplaats! Wij zijn een platform geworden voor iedereen die affiniteit heeft met Handmade! Hier worden creatieve ideeën gedeeld, mensen worden uitdaagt en raken geinspireerd! Contacten worden gemaakt tussen maker en koper en creatievelingen gaan zelfs met elkaar samenwerken! Dit hadden wij nooit durven dromen… En iedere dag sluiten zich meer liefhebbers, designers, creatievelingen en hobbyisten bij ons aan. Geweldig!
En tot slot zijn we ook offline de uitdaging aangegaan. We hebben op diverse creatieve markten gestaan in het land en zijn nu druk bezig met grote, nieuwe offline plannen!
Met gepaste trots en een brede glimlach wil ik dan ook zeggen; Proost! Proost op alle trouwe liefhebbers, designers, creatievelingen en hobbyisten! Zonder jullie kunnen wij onze creatieve dromen niet nastreven.

Wij vieren een feestje, maar willen dit uiteraard ook met jou vieren! Daarom hebben wij tijdens onze feestweek een super leuke win actie! @Metdehand strooit met kekke, Handmade Musthaves gemaakt door creatievelingen van onze eigen site! Wil jij hierop kans maken? Volg ons dan op Facebook! #Like&Share.
We Keep You Posted If You Like Us!

Creatieve groetjes,
Het Team van Metdehand.nl


1 opmerking:

  1. Gaaf hoor, zal er binnenkort eens naar kijken als creatieveling... Van harte in ieder geval.

    BeantwoordenVerwijderen