woensdag 29 augustus 2012

Van Zwanger tot Dreumes.

Ook al zijn onze Kids allang geen Baby meer, wij weten hoe het voelt om een aanstaande of kersverse moeder te zijn! Je waant jezelf in een compleet andere wereld, de wereld van Zwanger zijn, baby's en dreumesen. Het liefst laat je jezelf helemaal onderdompelen met mooie, zachte en lieve spullen. Spullen die jouw leven en dat van jouw kindje een stuk aangenamer maken.

En waar kun je dat beter doen dan op de Van Zwanger tot Dreumes beurs. De consumentenbeurs voor alle aanstaande en jonge gezinnen met kinderen tot 2 jaar. Hier vind je alles! Het is DE plek om inspiratie op te doen, trends en ontwikkelingen te ontdekken, workshops volgen, advies te vragen bij de diverse deskundigen.


Ook wij van Metdehand zijn aanwezig op de beurs. Je kunt ons vinden in onze sfeervolle kraam waar wij verschillende Handmade Labels vertegenwoordigen. Wij hopen dat jullie ons komen vereren met een bezoekje! Als jullie deze Blog uitprinten en meenemen naar de kraam ligt er een leuke verrassing voor jullie klaar! 

Wij wensen alle zwangere dames en kersverse moeders veel succes en wij hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten op de beurs! 

Tevens verloten wij 5 maal 2 gratis vrijkaartjes! Hou ons in de gaten op Face-Book en Like and Share!

Wil je meer weten over de beurs? Klik dan HIER en neem een kijkje! 

Creatieve groeten,
Team van Metdehand.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten