zaterdag 17 december 2011

Ambela Tassen & Accessoires

Ambela staat voor mooi en functioneel.  Dus ben jij op zoek naar een mooi en functioneel kerstkado en kom je er even niet uit? Geen nood! Ambela biedt uitkomst! 

Van kekke, vrolijke tassen tot de bijbehorende accessoires zoals de agenda kun je hier vinden. En dat het origineel is daar kun je van op aan! Er wordt van elk exemplaar maar eentje gemaakt! De tassen worden gemaakt van dik stevig pvc doek, tafelzeil en stof. De combinatie van deze materialen bij elkaar maakt de ontwerpen uniek. Ook de applicaties op de producten worden zelf bedacht en gemaakt. De tassen hebben een stoer uiterlijk door het gebruik van metalen gespen.  

Ambela maakt vooral shoudertassen maar ook luiertassen, yogatassen, kindertassen die je van naam kan laten voorzien en handtassen. Naast tassen maakt Ambela ook collegeblokken en  agenda's die je als je dat zou willen helemaal kan aanpassen naar je tas! Ook staat Ambela open voor nieuwe ideeen, dus zie je niet iets wat je zoekt, dan kan er altijd een mouw aan gepast worden.

Impressie van de collectie.
AMBELA agenda roze
Agenda
AMBELA A4 map
A 4 map
   

geisha shopper suedine
Shopper

Geen opmerkingen:

Een reactie posten