maandag 23 mei 2011

Metdehand-Flash


Metdehand-Zomer-Flash

Hier is dan eindelijk onze ‘nieuwsbrief’ in een nieuw jasje! We hopen dat iedereen dit net zo leuk vindt als de oude nieuwsbrief. Op deze blog kunnen we iedereen wat vaker en op een makkelijke manier op de hoogte houden van nieuwe weetjes en het handgemaakte moois dat te vinden is op onze website! Ook kun je hier persoonlijke verhalen vinden van verkopers op de site. Al en met al, een nieuwe leuke bron vol handgemaakt moois en inspiratie.
Wij wensen iedereen veel plezier met deze eerste nieuwe nieuwsbrief: de Metdehand-Zomer-Flash.


Kijkje achter de schermen

Wendy & Jim /
Henriette & Feline
Allereerst is het tijd voor een persoonlijke update!

Wij zijn namelijk beiden voor het eerst moeder geworden. Het was heel bijzonder om tegelijk zwanger te zijn en om samen de eerste stappen in het moederschap te zetten. We hebben mogen verwelkomen Feline en Jim . Twee gezonde blije baby’s!

Ondanks al het babygeluk is Metdehand uiteraard niet stil blijven staan. We hebben nagedacht over zoveel leuke dingen die er met de site mogelijk zijn; blijf ons dus volgen via Blogspot, Twitter en Hyves!

We hebben overigens een nieuwe frisse leuke evenementen agenda, met alle crafty-marken waar je bij moet zijn dit jaar! Neem snel hier een kijkje.

Ook komt er binnenkort een ‘Leuke Linkjes’ pagina bij. Dus iedereen die geïnteresseerd is in linkruil...ook dit is mogelijk bij Metdehand! Mail ons op info@metdehand.nl als je interesse hebt.


Tot slot:

En dan nu graag je aandacht voor het volgende; we zouden het heel leuk vinden om een special te doen over het thema Trouwen. We hebben gemerkt dat de hoeveelheid bezoekers toeneemt binnen deze categorie, en het lijkt ons daarom leuk de categorie uit te lichten. We willen iedereen oproepen om hun leuke handgemaakte huwelijks producten binnen deze categorie te plaatsen. Van cupcakes tot huwelijksbedankjes, van sieraden tot hoeden. Wij van Metdehand zijn er erg nieuwsgierig naar en de vraag naar deze producten is er zeker!


Creatieve groeten Henriette en Wendy
Geen opmerkingen:

Een reactie posten