vrijdag 8 juli 2011

Metdehand.nl Flash-back


We bestaan precies 1,5 jaar…tijd voor een kleine Flash-back! We zijn rond de tafel gaan zitten en hebben eens goed gekeken naar wat er de afgelopen 1,5 jaar allemaal is gebeurd. We schrokken er zelf een beetje van! Het is namelijk een aardig groot lijstje geworden…daar gaan we onze lezers natuurlijk niet mee vervelen maar we willen wel graag een aantal puntjes aanhalen.

Ring met 10-tallen kleine glaskraaltjes in diverse tinten bruin en goudgeel.  Hippie armband  Vlaggenslinger Jip by Jan * Beestjes * Groen / bruin  Eco Bloem- broche

Allereerst een aantal feitjes op een rij. Er staan nu meer dan 7000 advertenties op de site en er zijn meer dan 270 winkeltjes te vinden. meer dan 1350 mensen maken gebruik van Metdehand.nl.
Daarnaast hebben we ook nog de social media en ook deze aantallen liegen er niet om! We hebben ongeveer 850 Hyves vrienden, 105 FaceBook fans, 76 volgers op Blogspot en als klap op de vuurpijl bijna 1300 Twitter followers! Al met al hebben we in een korte tijd een levendige community opgebouwd! Door om op verschillende manieren actief te zijn op het internet (Hyves, Facebook, Blogspot en Twitter) doen wij ons best om jouw winkel en producten onder de aandacht te brengen. Metdehand is naast een marktplaats ook een platform met een levendige community geworden waar je terecht kunt voor cursussen en workshops, handwerk materialen, patronen en een uit agenda.

Boek in klassieke stijlWit houten voetenbankje, bruin ruit stofSo cute jurkje van fijn ribstofPatchwork kleed 102x140 cm

De site heeft een behoorlijk groei doorgemaakt het afgelopen jaar. De mogelijkheid om een winkeltje te openen werd gerealiseerd, zoekmethodes werden uitgebreid zodat zoeken op kleur, postcode en in winkeltjes mogelijk werd. Advertentie van de week, Uitgelicht, Winkeltjes in de aandacht en een heuse linkpagina werden aangemaakt. Het is teveel om op te noemen!

Roses are red  Set van 3 armbanden met paarse houten kralen  franse stoeltjes  Bruin met vogel

We hebben nog een hoop dromen voor de site om te realiseren. Onze doelstelling hebben we voor de aankomende tijd aangepast en deze luidt als volgt;
Metdehand.nl is een ‘Lifestyle site’ voor iedereen die interesse heeft in handcraft met als hoofddoel een online marktplaats voor handgemaakte, vintage en opgeknapte producten. En toegankelijk en levendige online en offline community voor al onze leden en geïnteresseerden.

Het is een hele mond vol, en ambitieus maar zeer zeker de moeite waard onze uiterste best ervoor te doen!

Als jullie vragen, opmerkingen of tips hebben, laat het ons weten! We leren graag en staan open voor suggesties ter verbetering van de site! We horen graag van onze gebruikers wat er beter kan of juist goed is!

Crafty groeten van de Dames van Metdehand.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten